Elysian Trends Pvt Ltd

Но дори и даден продукт да не е на склад, вероятно други нови неща са.

Но дори и даден продукт да не е на склад, вероятно други нови неща са.

Quinncuisine: Американски

скок към рецепта

Ето рецепта за обикновена, здравословна, домашна ябълкова плодова кожа, която е идеална за кутии за обяд и закуски за деца.

Напоследък съм бил на a Малко сълза, което прави плодови кожи. Първо беше ягода (вижте моите ягодови плодови кожи), след което опитах праскова и къпина. Всички те са били големи хитове с децата ми. Обичам, че мога да направя тези здравословни плодови ролки във фурната, не е необходим дехидратор. И обичам, че мога да контролирам какво се случва в тях.

Вземете пълното си ръководство за приготвяне на домашна плодова кожа (не е необходимо дехидратор!)

Ето какво в ягодовите плодови ролки: Круши от концентрат, царевичен сироп, изсушен царевичен сироп, захар, частично хидрогенирано масло от памучно семе, лимонена киселина, натриев цитрат, ацетилиран моно и диглицериди, пектин, малинова киселина, естествен аромат, витамин С (аскорбинова киселина), цвят (червен 40, крясък 5 и 6, синьо 1)

(търсите ли думата „Strawberry“? Аз също бях.)

Можете също така да харесате: домашно приготвено Ягодова плодова кожа

С сезона на Apple в разгара си, беше време да опитате и Apple Fruit Leather. След някои експерименти, мисля, че го разбрах точно.

Как да направя ябълкова плодова кожа

измийте, обелете и нарязайте 4 чаши ябълки (около 4 средни ябълки). Използвах различни ябълки, които имах под ръка.

Поставете ябълки в тенджера и добавете 1/2 чаша вода. Донесете на къдре, след това покрийте и гответе около 10 минути или до омекване.

Добавете 1-2 супени лъжици захар (на вкус) и 1 чаена лъжичка канела. Каша. Гответе още 2-3 минути на слаб огън, като разбърквате от време на време.

Изсипете сместа в блендер и обработете до гладкост. Изсипете върху лист за печене, облицована със силиконова уеб сайт постелка за печене (като например матрица за печене на Silpat) и се разстелете в тънък слой с шпатула. След като се разпространи, удари листа за печене на тезгяха няколко пъти, за да се уверите, че сместа е равномерна.

Печете на 170 градуса F (или толкова ниско, колкото вашата фурна ще отиде) за 2-3 часа или Докато не стане лепкав, но не се придържа към пръста ви (проверявайте го на всеки 20-3 минути). Нарежете на ленти. Можете или да ги поставите върху восъчна или пергаментова хартия, или да ги навиете така, както е. Съхранявайте в контейнер с въздух.

Може да ви хареса и: лесен бавен готварски ябълков сос

< H3> Как да съхранявате домашна плодова кожа

Поставете домашна плодова кожа в херметически контейнер или торбичка с цип. Според Националния център за съхранение на жилища, домашната плодова кожа ще продължи един месец при стайна температура. Можете също така плътно да увиете ролки от домашна плодова кожа и да ги замразите до една година.

Дали домашната плодова кожа е здрава?

Вашето дете получава истински пюрирани плодове, което е a Огромно подобрение в сравнение с кутията! Но тъй като плодовата кожа се вкопчва в зъбите, точно като лепкави бонбони, е идеално, ако детето ви може да мие скоро след това (или поне изплакнете с вода или мич на някои ябълки или моркови, за да измиете естествено остатъка).

Вземете всичките ми рецепти за здравословни плодови ролки:

Домашна дива боровинка плодови коженомомално прасковено плодово кожени кожено с гроздови плодови коженомемадираща плодова кожа

Продължете до съдържание

Апълнична канела плодова кожа

Добив: 10 Кожи по кожич : 20 минути Време за готвене: 3 часа Общо време: 3 часа 20 минути

Тази проста, здравословна, домашна ябълкова канелена плодова кожа е идеална за кутии за обяд и закуски за деца.

щампа

съставки

4 чаши обелени, нарязани ябълки 1/2 чаша вода 1-2 супени лъжици гранулирана захар, за вкус 1 чаена лъжичка канела

инструкции

измийте, обелвате и нарязвайте ябълки и ги поставете в средна тенджера. Добавете 1/2 чаша вода и донесете на котлона. Покрийте и гответе около 10 минути или до омекване. Добавете гранулирана захар и канела и каша. Гответе още 2-3 минути на слаб огън, като разбърквате от време на време. Поставете сместа в блендер и обработете до гладкост. Изсипете върху голям лист за печене, облицован със силиконова постелка (като Silpat) и разстелете с шпатула в тънък слой. Ударете тигана на тезгяха няколко пъти, за да сте сигурни, че сместа е равномерно разпределена. Печете на 170 градуса (или подобна ниска температура, в зависимост от фурната ви) за 2-3 часа, проверявайки на всеки 20-30 минути, докато не стане лепкав, но не се придържа към пръста ви. Оставете го да се охлади, след това нарязани на ленти (резачката за пица работи добре) и се навийте. Дръжте в херметичен контейнер.

Препоръчителни продукти

Като сътрудник на Amazon и член на други партньорски програми, печеля от квалификационни покупки.

Алуминиев комерсиален лист на амазонски основи на амазонка, силикон, незалепващ, безопасен за печене на храна, печене – Пакет от 2

Информация за храненето:

Добив: 10 Кожи за разстояние: 1 Коняк на порция: Калории: 43total мазнини: 0Gsaturated Fat: 0Gtrans Fat: 0Gunsaturated MAS: 0GCHOLESTEROL: 0MGSODIUM: 1MGCARBOHYDRATES: : 0g © Real Mom NutritionCuisine: American

Аз съм участник в програмата Amazon Services LLC Associates, партньорска рекламна програма, предназначена да предостави средство за печелене на такси, като се свързвам с Amazon.com и свързани сайтове.

Децата ми нямат хранителни алергии, но няколко от приятелите им правят-и от тези деца и техните родители научих много за ежедневните притеснения (и страховете), които хранителните алергии включват. Посегнах към някои от тези родители за неотдавнашна публикация в блога, която направих за списание „Родители“, „Какво родители на деца с хранителни алергии искат да знаете“ и един от тях пишеше толкова страстно по темата в имейл до мен, че попитах Ако тя ще публикува гост тук.

от Ерин Макинтайър

синът ми има животозастрашаващи алергии към няколко храни и наскоро имах опит, който разкри най-дълбокия ми страх. < /p>

Мислех, че се справям с всичко перфектно. Оказва се, че сгреших. Оказва се, че съм много по -уплашен, отколкото някога съм мислил. Оказва се, че няколко думи от непознати имат силата да ме накарат да се разпадна по начин, който никога не съм очаквал. Оказва се, че невежеството на другите не може просто да бъде изтрито като невежество, защото невежеството и липсата на съпричастност от страна на другите може да бъде фатално за моя син.

Наскоро видях жена да публикува жена Сигнал за алергия на форум на Facebook Community. Беше й сервирана фъстъчен сос в ресторант, въпреки че ги е предупредила, че синът й има алергия. Тя говори с мениджър, след което си тръгна, без да яде.

Всеки, който знае колко опасно е случайно поглъщане, разбира колко плашещо би било това преживяване. Би било като кухненският персонал случайно да изсипва отрова от плъхове върху храната ви вместо пармезан. Разликата е, че ако случайно сте яли отровата на плъховете, бихте имали повече време да реагирате, преди да стане фатален, отколкото синът ми, ако яде храна, към която е алергичен.

отворих секцията за коментари на нишката във Facebook. Мислех, че хората ще се чуят за това кои ресторанти вършат чудесна работа със специални заявки за алергия (и кои не). Но бях шокиран от това, което видях: хората срамуваха майката, че дори заведоха детето си в ресторант, в който има предмети от фъстъци и предупреждение в менюто.

Имаше служители на ресторанта, които се оплакват от това колко е трудно да работя в ресторант. Единият коментира: „Бих препоръчал никога да не излизате да ядете… Важно е да помислите какво трябва да се справят и работниците.“ Този коментар получи 14 харесвания, докато отговорът на жената („все още ядем, защото искаме децата ни да се научат как да управляват храната си и да оцелеят в съвременното общество“) получи само един като.

Един мъж написа , „Предполагам, че всички, които са консумирали храната, са мъртви сега?“ (13 харесвания) Той продължи повече от дузина допълнителни коментари. Той нарече жената „хленчещ алергичен тип“. (16 харесвания) Той каза, че не го „вижда като отговорността на остатъка от планетата да се увива с балончета, за да защити красивата ми снежинка“. (10 харесвания) Чувствах се физически болен. Trolls are a fact of life on Facebook—but why was the community I live in encouraging this type of ignorance on the subject of life-threatening food allergies?

I’ve known for a long time that there’s not Достатъчно осъзнаване на опасностите от хранителните алергии. Но нямах представа, че е толкова лошо. Нямах представа, че родителите на алергични деца всъщност са мразени от някои хора. Просто се опитваме да поддържаме децата си живи. Винаги се страхувам от ситуации на обществено хранене, но никога не съм бил по -уплашен от мен в момента.

Да, синът ми е мой, за да защити. Но може би бихте искали да го защитите и ако знаете малко за него. Той е на седем години. Той е моята радост, мой ангел, сладкото ми момче. Той има любопитен ум и задава дълбоки въпроси за света, за науката, за животните, за Библията. Той извика първия път, когато видя някой да убие бъг. Той хвърли припадък, когато убих оса, за да го защитя. Той смяташе, че има по -добър начин, където всички можехме да оцелеем. Той спечели наградата „Емпатия“ на училището. Той има съпричастност към вас, така че, моля, имайте съпричастност към нас.

Аз съм преместен в сълзи от малкото много прекрасни хора, които приемат моя син като свой, за да защитят, като родителите, които опаковат специален алерген- Безплатни обеди за децата си, които не страдат от алергии, само така че синът ми да има приятели, с които да седи. За тези родители съм благодарен отвъд думите. И аз съм благодарен за Epipen, прекрасен инструмент, който носим със себе си навсякъде, където отидем. Но също така знам, че е имало случаи, когато Epipen не е бил достатъчен, за да спаси нечий живот.

Обещавам да уважавам децата ви. Обещавам да защитя децата ви от всичко, което може да им навреди, когато са в моите грижи. Но моля, уважавайте и нас. Моля, не въртете очи, когато поръчваме храната му. Моля, знайте, че не искаме да сме досадни, че това не е избор. Моля, помислете два пъти, преди да ни критикувате онлайн, защото боли повече, отколкото можете да си представите.

Не мога да понеса мисълта да загубя сина си на храна, която повечето хора получават да ядат без страх от смъртта. И има толкова много неразбиране, много повече, отколкото някога съм осъзнавал. Така че ще продължа да се опитвам най -добре да помогна на хората да разберат. Защото това е работата, която ми беше дадена за живота на сина ми.

Ерин Макинтайър е майка на две години на две през деня. През нощта тя е мениджър на бар на пълен работен ден, както и стендъп комик и публичен оратор. Понякога тя спи, но това е много рядко.

Повече за хранителните алергии:

Опитът с хранителна алергия никога няма да забравя тази хранителна алергия мама иска да знаете

[clicktotweet tweet = “Мама за хранителна алергия призовава за съпричастност:” QUOTE = “Алергия към хранителна алергия призовава за съпричастност:”]

Миналата година взех сигнал от някои любими блогъри (като Inspiredrd и Danielle Omar) и избрах дума за годината, която да ме ръководи. Моята дума за 2015 г. беше фокус. Прекарах годината, опитвайки се да намаля разсейванията, да бъда по -строен и по -малък с работния си ден и да огранича технологията по време на семейното време.

Как се справих? Честно казано, аз се борих да настроя граници около технологията и да избягвам примамката на моя iPhone. Това все още е в ход. Но успешно включих Focus Booster в работния си ден. Focus Booster е приложение, което използва техниката на Pomodoro за управление на времето, за да ви държи на задача, използвайки прост таймер. Горещо го препоръчвам!

Когато се замислих за дума, върху която искам да се съсредоточа тази година, тази, която продължаваше да се издига до върха, беше удовлетворение, състояние на щастие и удовлетворение. Твърде често съм виновен, че губя от поглед всички добри неща, които имам и обитавам това, което не правя. Моят влак на мисълта има тенденция да върви така:

къщата ми е уютна, но дивана е разкъсана и килима се носи.

Децата ми са страхотни, но не се състезават в Футболни турнири или учене на китайски.

Моят блог е успешен, но трафикът ми може да бъде по -добър.

Социалните медии влошават тази тенденция. Въпреки че не мога да променя факта, че Facebook и Instagram са необходими части от работата ми, мога да променя перспективите си. Така че ще се опитам да се задоволя с това, което имам.

Това не е да кажа, че ще бъда самодоволен. Все още ще подобря блога си, търсейки нови възможности за себе си и децата си – и се надявам някой ден да пазарувам за нов диван. Но междувременно аз също ще преброя благословиите си.

Искате ли да изберете собствената си дума за годината? Публикувах за тази концепция на страницата си с истинско хранене на мама във Facebook и хората се сблъскаха с някои страхотни:

освобождаване (страхови, съмнения, вина, натиск да живеете до нереалистични очаквания) RelaxConsistenceOrder (Организирайте се) InspireTeeexeCute ( идеи и планове) щедрост (на другите и себе си) балансиране (да бъдеш по -умишлено за парите, храненето и как прекарвате време)

Ако ще изберете дума за годината, какво би било и защо?

Моята дума за годината е „удовлетворение“. Ето защо:

Щракнете, за да туит

Преди няколко години, моята приятелка Лиза се блъскаше за Алди. Но бях скептичен и упорит. Имах рутината си и познавах моя квартален магазин за хранителни стоки отвътре и отвън.

За щастие тя упорито. Един ден тя ме заведе в Алди, показа ми въжетата и посочи всичките си любими предмети. Тогава бях закачен.

Сега се възхищавам и за Алди (и бях развълнуван, когато ме поканиха да бъда част от техния Консултативен съвет на ALDI, заедно с няколко други регистрирани диетолози). И сега вземам приятели в собствената си версия на обиколка на Aldi.

Може да ви хареса и: най -добрата здравословна храна за купуване в Aldi

Когато говоря за Aldi в този блог или моята страница във Facebook, обикновено чувам от някой, който беше точно като мен – не е убеден, че Алди е подходящ за тях , непознат със системата и несигурен какво да купите. Тъй като не мога да взема всички вас на моята екскурзоводска обиколка (макар че бих искал да мога!) Ето следващото най -добро нещо:

Какво да знаете, преди да отидете

aldi взема не не -ПЪРВЕН ПРИЛОЖЕНИЕ. Храната се съхранява на рафтовете в кутии и на палети. Магазините са по -малки от типичните супермаркети. Докато супермаркет съхранява около 30 000 артикула, Aldi носи около 1400. Редовните магазини за хранителни стоки имат 30 плюс пътеки, Aldi има само 4-5 пътеки. Това означава опростено изживяване за пазаруване. Обикновено съм навън и излизам след 20 минути! Aldi носи предимно марки Aldi-Exclusive, въпреки че там ще намерите и някои продукти на марка.

Какво да донесете

Поставете четвърт, вземете a количка. Върнете се в четвърт, когато върнете количката си. На паркинга винаги има любезни души, които дават на други купувачи на количките си (а понякога и отказват тримесечието).

Aldi приема само пари, дебитни карти и EBT карти. Те не приемат чекове или кредитни карти (това ви спестява пари!). Актуализация: Aldi сега приема кредитни карти !!

Ще забиете собствените си хранителни стоки на гише в близост до касата. Забравихте чантите си за многократна употреба? Можете да вземете празна кутия от рафтовете или да купите торби от касата.

Може да ви хареса и: 12 неща, които не сте го направили Знайте за Aldi

Моите любими неща за закупуване

Този списък в никакъв случай не е изчерпателен. Всяка седмица откривам нови неща или моят местен Aldi добавя нещо страхотно. Наличието на артикули също варира от седмица на седмица и магазин за съхранение. Но дори и даден продукт да не е на склад, вероятно други нови неща са. Това е част от забавлението!

1. Органично мляко: Пием много мляко, така че тези спестявания наистина се добавят за нас.

2. Кефир: Въпреки че те носят най-вече свои собствени марки Aldi, те обикновено имат и някои артикули с марка с имена. Харесва ми да избирам LifeWay Kefir като почерпка за моите момчета.

Contents